vit svart transparent.png

"Vår vision är att vara en mötesplats för alla. Vår önskan är att alla våra gäster ska omfamnas av en välkomnande atmosfär och uppleva vistelsen hos oss som trivsam"

Personalen på Suave

Restaurangen är stängt tills vidare

VAD GÖR SUAVE UNIKT?

SUAVE är en restaurang med inspiration från Sydamerika som slog upp portarna Februari 2019. Restaurangen hittar ni mitt på Skövdes populäraste kroggata. Ordet översätts bäst som engelskans "smooth". Vår ambition är att komplettera stadens restaurangliv med ett väl uppskattat tema och egen tolkning av utsökta rätter av högsta kvalitét.  Välkommen!

tacos.jpg
 
 
 

MATEN.

På Suave serverar vi en egen tolkning av sydamerikansk mat, utsökta rätter som med fördel delas med dina nära och kära. Att maten serveras på ett "sharing"-vis är en stor del av vårt matkoncept och vi vill på det sättet göra restaurangbesöket hos oss till en unik upplevelse.

MÖTEN.

Vi strävar efter att vara en omtyckt mötesplats för trevliga middagar i en lättsam miljö. Vår förhoppning är att upplevelsen av din vistelse hos oss får dig och dina nära och kära att återvända fler gånger!

 

UPPLEVELSEN.

Vår vision är att maten, atmosfären och servicen upplevs och andas positivitet, lugn och avkoppling samtidigt som proffessionalism och högsta kvalitét i alla led. Alla gäster som väljer att besöka vår restaurang vill vi ska uppleva maten och nivån av service hos oss som något oöverträffat.

 
vit svart transparent.png

Vår vision är att alla gäster som väljer att besöka vår restaurang, upplever maten och nivån av service hos oss som något utöver det vanliga.

FÖLJ OSS.

KONTAKTA OSS.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Hemsida skapad av

S:t Sigfrids gata 8, 541 30 Skövde
info@suave.nu
0500-40 11 11
+46 (0) 729624944